--- WELCOME TO THE RESISTANCE ---

Hodnocení blogů - přihláška

30. září 2013 v 17:44 | Lory |  Hodnocení blogů
Rozhodla jsem se, že budu pokračovat ve svém, dříve celkem úspěšném, hodnocení blogů. Tak pokud vás zajímá můj názor; názor, jak to vidí ostatní nebo to prostě chcete zkusit, zapište se a nebojte, já nekoušu! :)

Hodnocení blogu má pro vás hned několik výhod:
  • Zjistíte, co na vašem blogu je třeba vylepšit a co je naopak perfektní, takový názor dalšího člověka, který na vás není vázán citově, se vždycky hodí. I když pravda někdy bolí, věřte, že to je pro vaše dobro.
  • Udělá vám to reklamu, protože celý jeden článek bude věnován vám a bude v něm i odkaz na váš blog a podobně. Navíc, pokud by někoho hodnocení vašeho blogu upoutalo, získáte tímto prostřednictvím dalšího věrného návštěvníka ;)
  • Za ohodnocení získáte několik cen: Diplom, reklamu a v tom nejlepším případě i grafiku na přání. Tak co můžete ztratit? :)
Budu hodnotit:
  • I. První dojem
  • II. Menu
  • III. Celková přehlednost
  • IV. Články
  • V. Návštěvnost
  • VI. Design
  • VII. Aktivitu

Můžete získat:
  • 70 - 60 bodů: Měsíc reklamy, diplom za první místo a grafiku na přání
  • 59 - 50 bodů: Dva týdny reklamy a diplom za druhé místo
  • 49 - 30 bodů: Týden reklamy a diplom za třetí místo
  • 30 - 25 bodů: Diplom za účast

Přihláška:
  • I. Tvojí přezdívku
  • II. Adresu blogu
  • III. Datum od kdy blog máš, případně cca odhad
  • IV. O čem je tvůj blog
  • V. Co chceš na diplom
  • VI. Pokud dosáhneš první příčky, co chceš vytvořit za grafiku


Jen chci podotknout, že je to skutečně jen můj názor, takže pokud by hodnocení nedopadlo zrovna podle vašich představ, tak si z toho nic nedělejte, svět se nezboří, příjdou další a i když si to možná nemyslíte, pro blogery jsou takovéhle ohodnocení moc užitečné, můžete se učit nejenom ze svých chyb, ale i z chyb druhých. A potom jednou třeba budete mít blog na úrovni, o kterém si budou vyprávět támhle naši sousedé Američani :D
Jinak byla bych moc ráda, kdyby ste si mé hodnocení nebo diplom - případně hotovou grafiku na přání - dali na blog. Do ničeho vás nenuím, ale byla bych za to moc ráda :)

Tak neváhejte a zapište se! Já nekoušu! :D
 

12 lidí ohodnotilo tento článek.

Anketa

Jsi tu?

Klik

Komentáře

Zobrazit vše (910)
Zobrazit starší komentáře

901 KmexALAPOP KmexALAPOP | E-mail | Web | 10. listopadu 2017 v 6:24 | Reagovat

generic cialis india
http://ccsialisonl.com/
cialis cost australia
<a href="http://ccsialisonl.com/">buy cialis online</a>

902 Vilok Vilok | E-mail | Web | 10. listopadu 2017 v 17:08 | Reagovat

Многие ошибочно полагают, что потолок не играет никакой роли в интерьере. Лишь бы в глаза не бросались явные дефекты - и ладно. Однако, правильно подобранный потолок может сделать интерьер помещения намного интересней. Сегодня потолки могут быть навесными или же натяжными, вариант побелки мы не рассматриваем, так как он уже морально устарел. Заказать натяжные потолки вы сможете на сайте http://Vilok.ru - там вас ждет множество вариантов, среди которых вы сможете сделать выбор.

903 HarveyBat HarveyBat | E-mail | Web | 10. listopadu 2017 v 23:03 | Reagovat
904 mertvoemorecom mertvoemorecom | E-mail | Web | 10. listopadu 2017 v 23:45 | Reagovat

Человеку присущи множество заболеваний. Некоторые из них без проблем излечиваются нашими врачами, а с некоторыми из них возникают трудности. В таком случае, на помощь придут врачи из других стран, где медицина развита лучше. На сайте http://mertvoe-more.com/ вы сможете ознакомиться с израильской медициной, в частности с лечением на Мертвом море.

905 dogovoravto dogovoravto | E-mail | Web | 11. listopadu 2017 v 6:14 | Reagovat

Свой личный автомобиль - это не только удобство и мобильность, но и множество документов, которые нужно всегда держать в порядке. Однако, ритм жизни сейчас настолько быстр, что дорога каждая минута, и терять время на стояние в очередях совсем не хочется. Сайт http://dogovor-avto.net станет для вас настоящим спасением - там вы сможете в кратчайшие сроки оформить все документы.

906 michelleiq18 michelleiq18 | E-mail | Web | 14. listopadu 2017 v 5:09 | Reagovat

Study my modish contract
http://bbwdating.erolove.in/?stage.baylee
  how to create a social network site sydney adult classifieds online sugar baby sex apps uk dating advice men over 40

907 Wetrzbi Wetrzbi | E-mail | Web | 14. listopadu 2017 v 9:05 | Reagovat
908 marshafr1 marshafr1 | E-mail | Web | Středa v 8:56 | Reagovat

My new time
http://cars.photos.twiclub.in/?post-denisse
porn swapping video porn massive cock tight pussy pigtail porn sleeping pills weed download full dvd porn mature sex porn skinny slender

909 Juanitabiova Juanitabiova | E-mail | Web | Sobota v 6:25 | Reagovat

I after schelp.sapjesdieet.nl to disburden oneself you about the bludgeon distribution in this on cloud nine, unbiased articulate with how much intellect is here. Contrariwise curt and proven facts.

910 jeromeit16 jeromeit16 | E-mail | Web | Včera v 13:52 | Reagovat

Hi fashionable website
http://blondesex.twiclub.in/?post.melinda
sexy shop erotic mobile videos victorian erotic art free pornography site erotic screensaver

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Dream big, work hard and don't be an asshole. - Mike Shinoda

Lory 2013 - 2015