--- WELCOME TO THE RESISTANCE ---

Hodnocení blogů || barnetcamilla.blogspot.cz

22. srpna 2014 v 16:40 | Lory |  Hodnocení blogů
Chceš i ty znát můj názor na tvůj blog? Nech si ho ohodnotit >>TADY<<
___________________________________________________________________________
Na rubriku "Hodnocení blogů" jsem hodně dlouho dobu upřímně kašlala, naposledy se tu objevil článek někdy v dubnu a za tu dobu přibylo poměrně dost přihlášek, za jejichž neplnění se velice omlouvám, ale psala jsem zkrátka jiné člány a tohle mě tu dobu nebavilo, navíc jsem na to taky tak trochu zapomněla. Chtěla jsem tedy ohodnotit jeden blog v pořadí, ale ukázalo se, že než jsem se k tomu dostala, dotyčná s blogem skončila - jsem prostě rychlík. A proto jsem tedy dotyčnou blogerku přeskočila a dnes se budu věnovat blogu jedné z mých affs -> barnetcamilla.blogspot.cz. Tak Camillo, užij si tu "chvilku slávy" tenhle článek bude věnovaný jen tobě :D


>> První dojem | Tvůj blog znám už od jeho založení, takže je celkem těžké udělat nějaký první dojem. Každopádně ten, kdo přijde prvně na tvůj blog, hned podle toho tvého sloganu "Camilla's book world" každý pozná, o čem nejspíš bude. A i všechny články a okolnosti napovídají tomu, že je o knihách a věcích s nimi spojenými. Barvy dessu působí příjemně na oči, máš v tom pěkný systém a člověk se rád vrací >> 10/10
>> Menu | Menu máš pěkné a přehledné, i když možná bych trochu přeměnila jeho pořadí, rubriky bych dala víc nahoru a tak, taky trochu splývá barva písma s pozadím atd. Co se týče horní lišty tam nemám co vytknout. >> 8/10
>> Celková přehlednost | Tvůj blog je velmi přehledný a dobře se na něm orientuje, ovšem vždycky se dá něco zlepšit >> 9,5/10
>> Články | Chceš slyšet upřímný názor? Miluju tvoje články. Píšeš úžasným stylem a zbožňuju tvoje recenze, čtu všechno a s nadšením, takže tady nemám opravdu co vytknout >> 10/10
>> Návštěvnost | Máš solidní návštěvnost, velká čísla létají vzduchem >> 10/10
>> Design | Ten, co jsi měla jaki první s tou dívčinou mě očaroval, ten co si měla ještě nedávno už tolik ne. Aleten s pandou co máš momentálně je dokonalý. Krása spočívá v maličkostech. Proto jsem se rozhodla takto >> 10/10
>> Aktivita | Všechno se dá vylepšit, ale vím, že přes prázdniny je těžké udržovat aktivitu >> 9/10

Celkově získáváš krásných 66,5 bodů ze 70, což je pěkné první místo v mém hodnocení, které si tvůj blog rozhodně zaslouží. Zde jsem se pokusila o diplom a protože si neupřesnila, co chceš za grafiku, udělala jsem tedy rozvrh hodin se stejnou věcí jako diplom, protože se blíží škola a navíc mě nic jiného nenapadlo.
Nakonec dodám jen to, že jestli hodnocení nedopadlo podle tvých představ, tak si z toho nic nedělej, je to jen můj názor, někdo jiný to může vidět úplně jinak a konec konců nejdůležitější je to, jestli ty sama si se svým blogem spokojená.


Rozvrh se mi moc nepovedl, ale lepší něco než-li nic, nějak jsem bez nápadů...

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Teri Teri | Web | 22. srpna 2014 v 16:46 | Reagovat

Juuu, netušila jsem že hodnotíš blogy :D až na svém blogu budu mít trochu více článků a design, který se mi bude líbit trošku víc, tak se určitě přihlásím :)

2 Luss^^ Luss^^ | Web | 22. srpna 2014 v 17:17 | Reagovat

Děláš si srandu? Ten rozvrch je super už jsem si ho vytiskla. Doufám že na to nejsou ňjaká autorská práva nebo tak když nejsem ta co ho vyhrála. :D

3 Lory Lory | Web | 22. srpna 2014 v 20:16 | Reagovat

[2]: Díky moc, tak to mě těší. Pro boha ne nejsou, žádná autorská práva na něm nejsou, vždyť od toho tu ten rozvrh je :)

4 Simix Simix | Web | 22. srpna 2014 v 20:59 | Reagovat

Ten rozvrh je nádherný :)

5 Hayley. Hayley. | Web | 22. srpna 2014 v 21:21 | Reagovat

Celá séria Divergent je naozaj skvelá, ak sa ti naskytne príležitosť, určite sa do nej pusti, nebudeš ľutovať :) Má oveľa väčšiu myšlienku, ako to celé vyzerá :D Každopádne, môžeš si zohnať aj na ulož to, kdyby něco :D

6 Kikča Kikča | E-mail | Web | 22. srpna 2014 v 21:47 | Reagovat

Ty hodnotíš blogy? :-) :-D
Vážně jsem to netušila a asi si dám ohodnotit blog :D
A pokud jde o Camillu. Tak s tebou musím naprosto souhlasit. Ve všem. Články a její styl psaní je prostě úžasný :-)

7 Camilla Barnet Camilla Barnet | E-mail | Web | 23. srpna 2014 v 6:32 | Reagovat

Wut? :D Tohle jsem fakt nečekala! :33 Děkujů! :) Ten rozvrh i diplom je boží. Vytisknu obojí. :3 Fakt děkuju! Tohle neskutečně moc potěší! :3 A to, že jsi na hodnocení blogů zapomněla? To vůbec nevadí. Upřímně? Já už jsem úplně zapomněla na to, že jsem se do toho přihlašovala, ale vyplatilo se to! :) Děkuju. ^^

8 Wiky Dream Wiky Dream | Web | 23. srpna 2014 v 17:47 | Reagovat

tenhle blog znám, občas tam zajdu, počtu si, je opravdu pěkný a když tam člověk příjde hned má dobrý pocit, je to tam takové svěží a články jsou vážně kvalitní, musím se přiznat, že teda nestíhám číst všechno, ale to co čtu se mi líbí :-)
Myslím, že si první místo zaslouží

9 Beatricia Beatricia | Web | 23. srpna 2014 v 19:07 | Reagovat

Moc se mi líbí diplom i rozvrh hodin, ten je perfektní... náhodou se ti povedl moc hezky.☼☼☼

10 Jane Rose / SBéčko <3 / Jane Rose / SBéčko <3 / | Web | 23. srpna 2014 v 20:27 | Reagovat

[9]: Úplně souhlasím :) až budu chtít ohodnotit club tak vím komu říct... snad mě nebudeš šetřit že jsme SBéčka :D ted si ještě chci pořádně sladit a dodělat záhlaví!!!

11 Kačíí Kačíí | Web | 23. srpna 2014 v 21:19 | Reagovat

Blog znám a je opravdu skvělej! :D

12 Luci Luci | E-mail | Web | 23. srpna 2014 v 21:43 | Reagovat

ten blog neznám, hned se tam podívám :)) a mě se ten rozvrh líbí :3

13 Vall Vall | Web | 23. srpna 2014 v 23:10 | Reagovat

Určitě na blog zavítám:)
Krásné ohodnocené a rozvrh se ti moc povedl!:)
-Jinak zapsala jsem se k tobě do affs :) dej vědět ... díky:)

14 Katty~ Katty~ | Web | 24. srpna 2014 v 12:38 | Reagovat

Ahoj, zveřejnila jsem 3. lekci grafické školy,tak píšu, jak jsem slibovala :)
http://graphiccreative.blog.cz/1408/graphic-school-pouzivani-akci

15 markeet123 markeet123 | E-mail | Web | 24. srpna 2014 v 20:19 | Reagovat

Je to opravdu suprový blog :-) ! Teda zatím tak vypadá.. jen jsem ho rychle zkoukla :) !

16 Miss Nothing Miss Nothing | Web | 31. srpna 2014 v 22:14 | Reagovat

Som rada, že znova hodnotíš blogy :3
PS: ten rozvrh sa ti podaril ;)

17 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 4. září 2014 v 16:46 | Reagovat

Ten rozvrh je zlatý :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Dream big, work hard and don't be an asshole. - Mike Shinoda

Lory 2013 - 2015