--- WELCOME TO THE RESISTANCE ---


Komentáře

1 Hailey Malfoy Hailey Malfoy | 28. září 2014 v 18:26 | Reagovat

Já si tu knihu zamilovala, měla jsem jí za dva dny přečtenou :D

2 Jane Rose / SBéčko <3 / Jane Rose / SBéčko <3 / | Web | 28. září 2014 v 19:32 | Reagovat

Podle názvu článku jsem si hned vzpoměla na film :) knížku vůbec neznám a film jsem taky neviděla :(

3 Vall Vall | Web | 28. září 2014 v 20:48 | Reagovat

Já jsem nečetla ani knížku a ani jsem neviděla film. Chtěla bych si přečíst knížku, ale pořád ji nemůžu najít a na netu, se mi to číst nechce :/  :D
Krásně napsané_) Mně se  moc líbí obálka

4 hayley. hayley. | 28. září 2014 v 20:59 | Reagovat

čítala som knihu a videla som aj film, ale vôbec sa mi to nepáčilo
btw pekný článok

5 HockeyGirl HockeyGirl | E-mail | Web | 28. září 2014 v 21:05 | Reagovat

Četla jsem to a moc se mi to líbilo. Pak jsem viděla i film a ten byl úžasný!! Málem jsem se u něj rozbrečela.

6 Wiky Dream Wiky Dream | Web | 29. září 2014 v 9:15 | Reagovat

O téhle knížce jsem už několikrát slyšela, ale ještě jsem neměla čas si jí přečíst, ale už jí mám napsanou na seznamu knih, které chci přečíst, doufám, že se k ní brzy dostanu, protože podle recenzí je opravdu skvělá a vzhledem k tvému hodnocení je to nejspíš skutečně dobrá kniha :-)

7 BeeDee BeeDee | Web | 29. září 2014 v 11:30 | Reagovat

knížku jsem nečetla a neviděla jsem ani film, ale taky už jsem slyšela, že oboje je dost dobrý. určitě si to taky přečtu, protože mám ráda sarkasmus..

8 - monika - - monika - | Web | 29. září 2014 v 13:19 | Reagovat

...knížku jsem nečetla, ale hodně jsem o filmu i knížce slyšela, jelikož nečtu tak chystám zkouknout film ...

9 Reka Reka | Web | 29. září 2014 v 17:02 | Reagovat

Ahojda, zaregistruj se prosím do soutěže SONB, soutěž o nejlepší blog. Vítěz dostane diplom a může mít libovolnou reklamu na mém blogu :)

10 Luci Luci | E-mail | Web | 29. září 2014 v 20:58 | Reagovat

tuto knihu miluje spousta dívek, jak to tak pozoruji, a spousta také miluje ten film... jelikož vím, jak to končí, rozhodla jsem se knihu nečíst a na film se nepodívat... vím, že o dost přicházím, ale taky se ušetřím velké bolesti, která by přišla po smutném konci....

11 silluety silluety | Web | 30. září 2014 v 15:39 | Reagovat

Kdo by tuhle knížku neznal :D i já ji znám, ikdyž jsem ji nečetla :D
musím se podívat ale na ten film x_x
všichni říkaj, že je ten film/knížka luxusní :3

12 Makkakonka Makkakonka | 30. září 2014 v 17:02 | Reagovat

Knihu jsem nečetla, film jsem neviděla. Ale chystám se na obojí. Jen nevím, čím začít. :)

13 Kačíí Kačíí | Web | 30. září 2014 v 17:47 | Reagovat

Tahle knížka je nejúžasnější♥♥
Bože, miluju ji, i ten film:33
Moc pěkná recenze:)

14 Kikča Kikča | E-mail | Web | 1. října 2014 v 13:45 | Reagovat

Knížku znám hlavně díky filmu.. :-)
Chci si jí moc přečíst ale zatím se nenaskytla příležitost...
Moc pěkná recenze ;-)

15 viscovim viscovim | E-mail | Web | 1. října 2014 v 18:51 | Reagovat

Mně to moc depresivní nepřipadalo :D Právě naopak. Přišlo mi to hrozně vtipný (no.. ten konec už ne). Sarkasmus miluju a tady ho bylo docela dost.
Taky si čtu poslední stránku na začátku. A nenávidím se za to.
Jinak povedená recenze a film se mi líbil stejně jako knížka.

16 not-princess not-princess | E-mail | Web | 19. října 2014 v 11:25 | Reagovat

Úžasný článek :) Já knížku nečetla a film jsem neviděla <- a ani nechci! Jeden čas jsem uvažovala o tom, že bych si přečetla tu knížku, protože mi o ní kámoška pořád básnila. Jenomže potom jsem o té knížce četla snad na všech blozích :D jenom to jak je úžasná a že je to nejlepší knížka ze všech a bla bla bla :D
Je super, že knížku chválíš ale eště víc super je,že z ní nejsi totálně mimo! Děkuji ti:)

17 protiva protiva | E-mail | Web | 23. května 2015 v 18:15 | Reagovat

Četla jsem.. Green má výborný styl psaní, který se mi moc líbí a lehce čte. Ale Hvězdy pro mě nejsou nijak extra úžasné. Ironie ani sarkasmus mi tam prostě neseděly a kniha na mě působila kupodivu depresivně (přeci jenom, aby si 16ti letí neustále vykládali o smrti...). Pro mě to tak strašně úžasná knížka (jak ji plno lidí nazývá) není :)... Zatímco ostatní doporučují známým Hvězdy, já doporučuji "Než jsem tě poznala" od Jojo Moyes ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
Dream big, work hard and don't be an asshole. - Mike Shinoda

Lory 2013 - 2015